Badkamermeubel met waskom

Bent u op zoek naar een badkamermeubel met waskom? Dan ben je bij Oakhuys aan het goede adres. Oakhuys maakt badkamermeubels met waskom speciaal voor u op maat.

Lees hier alles over badkamermeubels met waskom en leer alles over de voordelen en de juiste maten voor badkamermeubels met waskom. Bekijk ook deze pagina voor meer inspiratie.

badkamermeubel met twee kommen als header

Voordelen van een badkamermeubel met waskom

Bij Oakhuys vinden we kwaliteit erg belangrijk. Om kwaliteit te kunnen leveren werken wij zeer nauwkeurig en enkel met hoogwaardige materialen. Of u nu een badkamermeubel voor in een nis wilt of een specifieke kleurstelling, wij maken het allemaal voor u. 

Onze badkamermeubels worden op de millimeter nauwkeurig gemaakt, zodat deze perfect in uw badkamer past.

Materialen die gebruikt worden

Al onze badkamermeubels worden van massief eikenhout gemaakt en ze worden zo behandeld dat ze tegen het vocht in de badkamer kunnen. Voor de badkamermeubels gebruiken wij enkel duurzame materialen zodat u lang van de badkamermeubel kunt genieten. 

Wanneer we een badkamermeubel maken beginnen we met het verlijmen van de planken en vervolgens zagen we deze op maat. Daarna wordt alles gefreesd en de ombouw in elkaar gezet. Vervolgens worden de ombouw en ladefronten geschuurd en gelakt. Dan worden de ophangsystemen en lades gemonteerd. Als laatste wordt alles nog een keer afgelakt.

Wat is de juiste maat voor de badkamermeubel?

De juiste maat voor een badkamermeubel hangt volledig af van uw badkamer en wensen. Wanneer u uw badkamermeubel bijvoorbeeld in een nis of tussen twee muren in wil hebben, maken wij de badkamermeubel speciaal voor u op maat zodat hij altijd goed in uw badkamer past. Onze badkamermeubels zijn ook in de standaard maten te verkrijgen.

Badkamermeubel kopen met waskom?

Benieuwd naar welke badkamermeubels wij allemaal voor u maken? Bekijk dan ons volledige badkamermeubel assortiment. Bent u enthousiast geworden en weet u al precies hoe uw badkamermeubel eruit moet gaan zien of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!