Badkamermeubels op maat


Wilt u graag een badkamermeubel die afwijkt van de standaard maten? Oakhuys maakt de badkamermeubels voor u op maat, zodat uw badkamermeubel precies de maat heeft die u wilt.

Lees hier alles over badkamermeubels op maat en leer alles over de voordelen van badkamermeubels op maat, de maten van badkamermeubels en de prijzen voor badkamermeubels.

Voordelen van een badkamermeubel op maat

Bij Oakhuys werken wij op de millimeter nauwkeurig, zodat uw badkamermeubel perfect in uw badkamer komt te staan. Ook maken wij enkel gebruik van natuurlijke materialen en voor de meubelombouw gebruiken we massief eikenhout.

Onze badkamermeubels zijn vakwerk en worden hoogwaardig afgewerkt. Wij behandelen de badkamermeubels zo dat ze bestand zijn tegen vocht in de badkamer.

Kosteloos én deskundig advies ontvangen?

Dit is onze professionele meubelmaker Wilmar. Al tal van badkamermeubels heeft hij voor onze klanten op maat gemaakt. Heeft u een vraag of heeft u gewoon advies nodig? Vul het formulier in, dan belt hij zo snel mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan

In welke maten zijn de badkamermeubels verkrijgbaar?

Al onze badkamermeubels zijn te verkrijgen in de standaard maten, zoals badkamermeubels van 120 cm breed, badkamermeubels van 100 cm breed en badkamermeubels van 80 cm breed. Wilt u een badkamermeubel die van de standaard maten afwijkt? Dan maken wij de badkamermeubel voor u op maat.

Wanneer u uw badkamermeubel bijvoorbeeld in een nis of tussen twee muren in wil hebben, maken wij de badkamermeubel zo dat hij er precies in of tussen past. Zodat uw badkamermeubel perfect in uw badkamer komt te staan.

Wat is de prijs van badkamermeubel op maat?

De prijzen van onze badkamermeubels variëren heel erg. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de prijs, zoals de maat en het model. Aangezien sommige modellen moeilijker te maken zijn dan andere verschillen ze in prijs. Onze badkamermeubels beginnen bij een prijs van €775,- en kunnen oplopen tot €2500,-. Vraag een offerte aan om er achter te komen wat de prijs van uw badkamermeubel ongeveer zal worden.

Een aantal voorbeelden van badkamermeubels op maat:

Wilt u badkamermeubels op maat laten maken?

Benieuwd naar welke badkamermeubels wij allemaal voor u op maat maken? Bekijk dan ons volledige badkamermeubel assortiment. Bent u enthousiast geworden en weet u al precies welk badkamermeubel u wilt of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Klantreviews

 • Joanne ter W.
  "De specialiteit van Oakhuys (het meubel met de ribbelstructuur op de lade) is met recht een specialiteit. Het is een mix van verschillende stijlen, en dat maakt het juist authentiek. Wilmar is ook een vakman: jong en zeer gedreven. Absolute aanrader!"
  Joanne ter W.
 • "We zochten iets wat niet veel mensen hebben, we kwamen uit bij Oakhuys' Reliëf model. Wat een gaaf meubelstuk is het uiteindelijk geworden. Met alle opties waren de mogelijkheden eindeloos. Wilmar heeft ons hierin zeer goed geadviseerd."
  Familie van Berkel
 • Mike Boontjes
  “Hele goede service en kwaliteit! In eerste instantie kwamen we voor ons eiken badmeubel. Hier zijn we zo blij mee dat we uiteindelijk ook ons tv-meubel bij Oakhuys hebben besteld. Bedankt Wilmar! Tot de volgende opdracht.”
  Mike Boontjes
 • Mervin Kleijbergen
  “Super goed en professioneel geholpen. Het badmeubel sluit precies aan bij de wensen die wij hebben. Prettig persoonlijk advies.”
  Mervin Kleijbergen

Duurzaam, kwalitatief en stijlvol.


Wilt u ook een eikenhouten badkamermeubel op maat? Laat van u horen en we bekijken de mogelijkheden.


Neem hier contact op