Eiken Badkamermeubel

Twijfelt u nog over een eiken badkamermeubel? Doe hier inspiratie op over badkamermeubels. Wij vertellen u alles over eiken badkamermeubels voor zowel kleine als moderne badkamers. Bekijk ook deze pagina voor inspiratie.

eikenhouten badkamer meubel in showroom

Badkamer inspiratie met eikenhouten badkamermeubels

Bij Oakhuys bieden we verschillende eiken badkamermeubels aan, die ook allemaal in verschillende kleuren te verkrijgen zijn. Genoeg keuze dus! De badkamermeubels van Oakhuys zijn van hoge kwaliteit.

Om deze kwaliteit te kunnen garanderen wordt er op de millimeter nauwkeurig gewerkt en enkel hoogwaardige materialen gebruikt. Kies bijvoorbeeld voor een badkamermeubel met een ribbel-effect of één met lades.

Inspiratie voor de kleine badkamer

Onze badkamermeubels worden speciaal voor u op maat gemaakt. Ieder badkamermeubel dat wij aanbieden is dus ook geschikt voor een kleine badkamer. Kies een eiken badkamermeubel uit ons brede assortiment en wij maken deze met liefde voor u op maat.

Inspiratie voor de moderne badkamer

Houdt u van een moderne look in de badkamer? Met een mooi eiken badkamermeubel zorgt u voor warmte en een moderne look in uw badkamer. Kies bijvoorbeeld voor Het Randloze model, deze badkamermeubel heeft een extra strakke uitstraling.

Of ga voor De organiser met twee brede lades waar je veel in kan opbergen. Ook De Oakhuyser is een mooi badkamermeubel voor in een moderne badkamer. De visgraat in het meubel zorgt voor een verfijnde moderne uitstraling.

De verschillende Houtkleuren van Oakhuys

Bij Oakhuys stel je je eigen badkamermeubel samen zodat hij precies aan je wensen voldoet. De badkamermeubels zijn te verkrijgen in verschillende kleuren waaronder:

  • Eiken kleuren
  • North sea
  • Golden oak
  • Dark oak
  • Mountain grey
  • Pebble

Bestel vandaag nog jouw eiken badkamermeubel bij Oakhuys

Benieuwd naar welke badkamermeubels wij nog meer voor u maken? Bekijk dan ons volledige badkamermeubel assortiment. Bent u enthousiast geworden en weet u al precies hoe uw badkamermeubel eruit moet gaan zien of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!