Eiken taatsdeur op maat


Wilt u graag een eiken taatsdeur met nét een andere maat? Oakhuys maakt de eiken taatsdeuren voor u op maat, zodat uw taatsdeur precies de maat heeft die u wilt.

Lees hier alles over een eiken taatsdeur op maat en leer alles over de voordelen van een eiken taatsdeur op maat, de maten van een eiken taatsdeur en de prijzen voor een eiken taatsdeur.

Alles over de eiken taatsdeur

Een eiken taatsdeur op maat is een prachtig voorbeeld van vakmanschap en ontwerp. Deze speciale deur is veel meer dan alleen een manier om van de ene kamer naar de andere te gaan; het is als een kunstwerk.

De aantrekkingskracht van een eiken taatsdeur zit in de zorgvuldige aandacht voor de kleine details. Het eikenhout, met zijn mooie lijnen en warme kleuren, is als een perfect doek voor deze creatie. Wat deze deur extra bijzonder maakt, is dat hij op een speciale manier draait. In plaats van gewoon opzij te gaan, draait hij om een verticale as, wat een zwevend effect geeft. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook praktische voordelen.

Binnen 24 uur een advies én een offerte?

"*" geeft vereiste velden aan

Details van een eiken taatsdeur op maat

Een eiken taatsdeur op maat is een uniek pronkstuk in elk interieur. De handgreep, ook gemaakt van hoogwaardig eiken, accentueert de elegantie van de eiken taatsdeur en biedt een solide grip. De deurlijst, zorgvuldig aangepast aan de voorkeur van de klant, kan variëren in dikte en stijl, van slank en modern tot klassiek en robuust, waardoor de eiken taatsdeur een persoonlijk tintje krijgt.

Een glasroede voegt een extra dimensie toe aan het design, waarbij het glasoppervlak wordt verdeeld in afzonderlijke secties, die zowel een decoratief accent als structurele ondersteuning bieden.

Klantreviews

 • Joanne ter W.
  "De specialiteit van Oakhuys (het meubel met de ribbelstructuur op de lade) is met recht een specialiteit. Het is een mix van verschillende stijlen, en dat maakt het juist authentiek. Wilmar is ook een vakman: jong en zeer gedreven. Absolute aanrader!"
  Joanne ter W.
 • "We zochten iets wat niet veel mensen hebben, we kwamen uit bij Oakhuys' Reliëf model. Wat een gaaf meubelstuk is het uiteindelijk geworden. Met alle opties waren de mogelijkheden eindeloos. Wilmar heeft ons hierin zeer goed geadviseerd."
  Familie van Berkel
 • Mike Boontjes
  “Hele goede service en kwaliteit! In eerste instantie kwamen we voor ons eiken badmeubel. Hier zijn we zo blij mee dat we uiteindelijk ook ons tv-meubel bij Oakhuys hebben besteld. Bedankt Wilmar! Tot de volgende opdracht.”
  Mike Boontjes
 • Mervin Kleijbergen
  “Super goed en professioneel geholpen. Het badmeubel sluit precies aan bij de wensen die wij hebben. Prettig persoonlijk advies.”
  Mervin Kleijbergen

Duurzaam, kwalitatief en stijlvol.


Wilt u ook een eikenhouten badkamermeubel op maat? Laat van u horen en we bekijken de mogelijkheden.


Neem hier contact op