Over Oakhuys


Welkom bij Oakhuys! Ik hoop dat u een meubel gevonden heeft dat uw interesse wekt en anders kunnen we dat natuurlijk altijd voor u maken. Dat is namelijk waar Oakhuys voor staat: een kwalitatief hoogwaardig product dat precies op maat en naar wens is van de klant.

Wilmar Roukens, eigenaar van Oakhuys: "Van kleins af aan heb ik het gaaf gevonden om mooie producten van hout te maken. Toen ik eenmaal de eik in het vizier kreeg en zag wat de mogelijkheden waren met dit houtsoort, werd dat vuurtje alleen nog maar verder opgestookt. Gegeven de lastige uitdagingen die vaak bij badkamermeubels komen kijken: vochtbestendigheid en de gewenste specifieke maten, ontstond zo het idee voor Oakhuys. Eiken badkamermeubels op maat gemaakt."


Hoe gaat het in z’n werk?

Zodra u een aanvraag doet, kunt u op werkdagen binnen twee uur reactie verwachten. Na het afstemmen van wederzijdse verwachtingen stel ik een offerte op. Zodra de offerte akkoord is, gaan we aan de slag. Gemiddeld genomen is de levertijd vier weken na de aanbetaling van dertig procent. Duren vier weken u te lang? Laat het weten, dan gaan we dat regelen.

Werkwijze

Verlijmen

Als eerste verlijmen we de planken en vervolgens worden deze op maat gezaagd.

Frezen

Alles word gefreesd en dan wordt de ombouw in elkaar gezet.

Schuren

De ombouw en ladefronten worden geschuurd en gelakt.

Lades monteren

De ophangsystemen en lades worden gemonteerd. Daarna wordt alles nog een keer afgelakt.

Klantreviews

 • Joanne ter W.
  "De specialiteit van Oakhuys (het meubel met de ribbelstructuur op de lade) is met recht een specialiteit. Het is een mix van verschillende stijlen, en dat maakt het juist authentiek. Wilmar is ook een vakman: jong en zeer gedreven. Absolute aanrader!"
  Joanne ter W.
 • "We zochten iets wat niet veel mensen hebben, we kwamen uit bij Oakhuys' Reliëf model. Wat een gaaf meubelstuk is het uiteindelijk geworden. Met alle opties waren de mogelijkheden eindeloos. Wilmar heeft ons hierin zeer goed geadviseerd."
  Familie van Berkel
 • Mike Boontjes
  “Hele goede service en kwaliteit! In eerste instantie kwamen we voor ons eiken badmeubel. Hier zijn we zo blij mee dat we uiteindelijk ook ons tv-meubel bij Oakhuys hebben besteld. Bedankt Wilmar! Tot de volgende opdracht.”
  Mike Boontjes
 • Mervin Kleijbergen
  “Super goed en professioneel geholpen. Het badmeubel sluit precies aan bij de wensen die wij hebben. Prettig persoonlijk advies.”
  Mervin Kleijbergen

Duurzaam, kwalitatief en stijlvol.


Wilt u ook een eikenhouten badkamermeubel op maat? Laat van u horen en we bekijken de mogelijkheden.


Neem hier contact op