Het Reliëf Model

 Dit is 'm dan, de specialiteit van Oakhuys: Het Reliëf model. De naam is te danken aan de structuur van de voorkant van de lade. Dit front is volledig van massief eiken gemaakt en is voorzien van freesranden.

De combinaties die mogelijk zijn met de opties die Oakhuys biedt maken dit meubel af. Denk bijvoorbeeld aan het topblad, dit kan gemaakt worden van marmer, of ook van eikenhout. Ook qua houtbehandeling is er veel mogelijk. De mono-coat die gebruikt wordt, maakt de meubel geschikt voor vochtige ruimtes. Tevens is deze mono-coat ook beschikbaar in veel kleuren. Alleen op deze manier krijgt u écht een meubel wat bij u past. Vraag een vrijblijvende offerte óf advies aan. We helpen u graag.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

"*" geeft vereiste velden aan

Wat klanten zeggen over het Reliëf model:

 • Joanne ter W.
  "De specialiteit van Oakhuys (het meubel met de ribbelstructuur op de lade) is met recht een specialiteit. Het is een mix van verschillende stijlen, en dat maakt het juist authentiek. Wilmar is ook een vakman: jong en zeer gedreven. Absolute aanrader!"
  Joanne ter W.
 • "We zochten iets wat niet veel mensen hebben, we kwamen uit bij Oakhuys' Reliëf model. Wat een gaaf meubelstuk is het uiteindelijk geworden. Met alle opties waren de mogelijkheden eindeloos. Wilmar heeft ons hierin zeer goed geadviseerd."
  Familie van Berkel
 • Mike Boontjes
  “Hele goede service en kwaliteit! In eerste instantie kwamen we voor ons eiken badmeubel. Hier zijn we zo blij mee dat we uiteindelijk ook ons tv-meubel bij Oakhuys hebben besteld. Bedankt Wilmar! Tot de volgende opdracht.”
  Mike Boontjes
 • Mervin Kleijbergen
  “Super goed en professioneel geholpen. Het badmeubel sluit precies aan bij de wensen die wij hebben. Prettig persoonlijk advies.”
  Mervin Kleijbergen